Gebruik van Satelliettelefonie

Zakelijk
Satelliet-telefoon-zakelijkZitten u of uw medewerkers regelmatig voor zaken in gebieden waar communicatie noodzakelijk, maar niet vanzelfsprekend is? Satelliettelefonie biedt hiervoor de oplossing. Een satelliettelefoon van Iridium maakt u wereldwijd bereikbaar en stelt u in staat om op ieder gewenst moment contact te hebben met medewerkers of klanten van uw bedrijf. Overweegt u om voor uw bedrijf gebruik te gaan maken van satelliettelefonie, laat u zich vrijblijvend door ons informeren over de mogelijkheden. Ons uitgangspunt is om u of medewerkers van uw bedrijf ten allen tijde bereikbaar te maken, via spraak en e-mail.

Globetrotter
Satelliet-telefoon-globetrotterBent u van plan om een reis te maken naar Alaska, de Himalaya te beklimmen of een trektocht door de Amazone te gaan maken. In al deze gevallen is het een goed idee om een satelliettelefoon met u mee te nemen. Op deze manier bent u altijd en overal bereikbaar en kunt u contact houden met familie, vrienden of zakenrelaties. Daarnaast kunt u via de speciale mailserver geïnteresseerden op de hoogte houden van uw avonturen.


Op Zee
Satelliet-telefoon-op-zeeOp de Atlantische oceaan, Oost zee of Zuidelijke oceaan.  Indien u  voor korte of langere tijd op zee zit en toch graag contact wilt onderhouden met familie, vrienden of zakenrelaties, kan de Satelliettelefonie van Iridium u hierbij helpen. Het netwerk van Iridium garandeert u 100% wereldwijde dekking. Dit geldt dus ook voor alle grote en kleine wateren. De dekkingskaart van Iridium kunt u hier bekijken.


Nood
Satelliet-telefoon-noodn geval van nood is satelliettelefonie de uitkomst. Door de 100 % gegarandeerde dekking kunt u overal ter wereld hulp inroepen. De satelliettelefoon kan het laatst redmiddel zijn voor o.a. schippers, klimmers en avonturiers.  U kunt de telefoon meenemen als back-up voor het geval dat het nodig mocht zijn. Voor de verschillende mogelijkheden en advies omtrent huren en kopen kunt u verder kijken op de site of contact met ons opnemen.